16.03.16

Вітаю всіх слухачів курсу

Шановні колеги!
Прошу Вас залищити короткий коментар щодо нашої спільної роботи за підсумками перших трьох днів навчальних курсів "Соціальні сервіси Веб-2.0 у навчально-виховному процесі". Також прошу висловити власну думку стосовно використання блогів у своїй професійній діяльності.

З повагою, Ірина Коляда

10 коментарів:

  1. Очень понравилось! Много полезного! Спасибо! С Вашей помощью я теперь СУПЕР!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за доступность и простоту объяснений.

    ВідповістиВидалити
  3. За цей час я дізнався багато нового і цікавого, сподіваюсь у мене буде можливість використовувати здобуті знання у своїй професійній діяльності

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за корисну інформацію. Я відкрила для себе багато нового та вважаю, що мій власний блог допоможе в роботі з учнями та батька.

    ВідповістиВидалити
  5. Провели дуже маштабну роботу, я максимально задоволена отриманими знаннями, і сподіваюсь що зможу широко застосовувати їх у своїй роботі. Використання блогу може допомогти вирішити проблему: "А я не знав яке було домашнє завдання.", якщо вчитель буде публікувати його в блозі.

    ВідповістиВидалити
  6. Доброго дня! Курси веб 2.0 відкрили для мене новві можливості. Раніше я й незамислювалася про роботу в блозі, так як вважала, що це буде складно. Але відвідавши ці курси, зрозуміла що це не так. Хочу подякувати педагогам за корисні та цікаві заняття

    ВідповістиВидалити
  7. Огромное спасибо за интересную и нужную информацию. За ваш профессионализм.

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже дякую! Дуже вчасно отримала інформацію. Вона мені вкрай потрібна.
    Дякую викладачам за врівноваженість, доброзичливість!
    Бажаю всім успіхів!

    ВідповістиВидалити